20
december
2017

X-Fittt

X-FITTT is een programma om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen voor mensen met een BMI hoger dan 28. De trainingen zijn 2 keer per week in een vaste groep van 10 tot 12 deelnemers en worden verzorgd door een vaste trainer. Dagelijks dien je de voeding bij te houden en in te voeren in een app, dit wordt door ons X-Fittt team gecontroleerd. Ook is er een verplicht wekelijks weegmoment. Naast de 2 vaste trainingsmomenten mag je onbeperkt gebruik maken van alle fitness en trainingsfaciliteiten in ons centrum.

 

X-Fittt Regulier (BMI >28) is het ideale beweegprogramma om in korte tijd (12 weken) veel gewicht te verliezen en uw conditie snel te verbeteren.

 

Vanaf januari starten we ook bij Sportinstituut Ooms met dit exclusieve programma om mensen doelgericht te kunnen begeleiden en te laten ervaren hoe leuk sporten kan zijn. Bij interesse kun je een folder meenemen bij de fitnessbalie.

Reacties
0

Laat een reactie achter

SPORTINSTITUUT OOMS

Bij Sportinstituut Ooms kun je vanaf januari 2018 al onbeperkt sporten vanaf €25,50 per periode (4 weken). Vervolgens kun je zelf toevoegingen kiezen waar je gebruik van wilt maken. Zo betaal je dus nooit teveel!

Vandaag 22 februari
07:00 22:30

Wil je afvallen of meer conditie? Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding.

Bekijk het rooster
Contact
Heereveldendreef 8/10
5043 EX Tilburg
+31 (0)13 570 24 27
reeshof@sportooms.nl

Logo Ooms

Sportinstituut Ooms 2017 © - Design en realisatie door VDS Webdesign