Afvallen Tilburg.

Gezond afvallen bij Sportinstituut Ooms in Tilburg

 

Wil jij starten met afvallen? Doe dan mee met ons afslankprogramma

Afvallen wil bijna iedereen. Maar dan wel op een gezonde manier. Wil jij ook slank worden? Doe dan mee aan het afslankprogramma van Sportinstituut Ooms in Tilburg. Gedurende 12 weken krijg jij een intensieve begeleiding en vallen de kilo’s er op een verantwoorde manier af.

Heb je al eerder geprobeerd om af te vallen, maar wilde het niet lukken om je aan het dieet te houden? Dan gaan wij jou helpen. Na een intake krijg jij een programma dat helemaal op jou persoonlijk is afgestemd.

Volledig advies bij het afvallen

Belangrijk bij afvallen is dat het op een gezonde manier gebeurt. Daarom adviseren wij jou optimaal. Een professionele gewichtsconsulent geeft je tips en adviezen over gezonde voeding. En elke zes trainingen krijg je een update van jouw vorderingen, zodat je precies weet hoe je ervoor staat.

Afvallen met eGym

Wil je het afslankprogramma volledig zelfstandig en zonder begeleiding volgen? Maak dan gebruik van eGym. Bij eGym stel jij met behulp van een persoonlijk polsbandje de apparaten in een mum van tijd in, zodat je direct aan de slag kunt. Uiteraard kan je tijdens het sporten nog steeds een beroep doen op een personal trainer. In de speciale eGym-app kan jij je resultaten nauwgezet volgen.

Groepslessen

Maak je gebruik van het afvalprogramma, dan kan je ook andere (groeps)lessen van Sportinstituut Ooms Tilburg uitproberen. Denk aan Bij elke groepsles word je ondersteund en gemotiveerd door een persoonlijke trainer. En dan bedoelen wij geen beeldscherm, maar een mens!

Vergoeding kosten

In veel gevallen vergoedt de zorgverzekeraar een deel van de kosten van het afslankprogramma. Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je meestal zelfs alle kosten vergoed. Check dus je polisvoorwaarden of informeer bij je verzekeraar.

De voordelen van het afslankprogramma:

  • Afvallen op een gezonde manier
  • Begeleiding van een professionele voedingsconsulent
  • Inclusief groepslessen
  • Vergoeding mogelijk bij zorgverzekeraars

Slechts 20 plekken beschikbaar

Voor slechts €199 kan je 12 weken onbeperkt sporten en word je intensief begeleid in zowel sport als voeding. Wanneer je aanvullend verzekerd bent wordt meestal een gedeelte of het gehele programma vergoed.

 

Wil je meer informatie? Wij kunnen ook contact met jou opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen

Neem je een vriend(in) mee

Alles met een * is verplicht

Kom ook eens sporten bij Sportinstituut Ooms Reeshof

GRATIS dagpas >
logo-ico

© 2019 FITNESS MEDIA