Club Cycle.

Wie van fietsen houdt, vindt in Club Cycle of Spinning de ideale training.

Club Cycle is geschikt voor iedereen die op plezierige wijze aan zijn conditie wil werken. Er is geen speciaal ritmegevoel voor nodig. Het is eenvoudig, herkenbaar en fijn om te doen. Je bepaalt zelf de intensiteit van de training en de instructeur zorgt dat je het beste uit jezelf haalt. Club Cycle is de ultieme manier om je conditie te verbeteren!

EFFECTEN VAN CLUB CYCLE

Tijdens een Club Cycle werk je met verschillende ritmes. Door de diverse zittende en staande technieken ontstaat een positief trainingseffect op hart, longen en beenspieren. De weerstand kan je zelf afstellen. Zo bepaal je dus zelf de zwaarte van je training, eventueel met gebruik van een hartslagmeter.

Club Cycle zorgt voor het sterker maken van het hart, het groter maken van de longinhoud (zodat er meer zuurstof kan worden opgenomen), een regelmatige bloedsomloop (zodat de spieren beter worden doorbloed), het elastischer maken van de spieren (zodat verzuring en aanhechtingspijnen minder voorkomen). Je bil- been- en rugspieren worden veelvuldig gebruikt en dus flink getraind door het steeds veranderen van positie op de fiets.

Kom ook eens sporten bij Sportinstituut Ooms Reeshof

GRATIS dagpas >
logo-ico

© 2019 FITNESS MEDIA