22
november
2017

Goud op de Dutch Open Hiphop

Afgelopen zondag hebben onze wedstrijd teams mee gedaan aan de Dutch Open van Hiphop Unite. De top 5 plaatst zich dan ook direct voor de Europese Kampioenschappen in Praag. Met meer dan 20 tegenstanders in een categorie hebben onze dansers zich goed staande weten te houden en verschillende medailles mee naar huis weten te nemen.

ZERO bestaat nu 2 jaar en hebben al aan verschillende wedstrijden deelgenomen. Zondag lieten ze hun nieuwe dans zien en er dansten zelfs 3 nieuwe meiden met ze mee. Wij zijn trots op wat ze hebben laten zien en ze mogen trots zijn op een 5e plaats!

J-Flava had een zware categorie! Voorheen danste ze in de nieuwkomer categorie, vanaf heden bestaat dit niet meer. Dit betekend dat ze in de professionals het tegen Overkill moesten opnemen. Met een ruw begin toen de muziek te laat hoorbaar was lieten ze alsnog zien wat ze in huis hadden, jammer genoeg haalde ze de finale niet en plaatste zich op de 8e plaats.

Overkill heeft met een andere opstelling dan met het WK gedanst en laten zien dat ze nog meer goede dansers in huis hebben. Met veel concurrentie hebben ze zich staande weten te houden en eindigden ze op de 3e plaats. Dit betekend dat Overkill zich heeft gekwalificeerd voor het Europese Kampioenschappen in Tjechië.

Virus is een nieuw team binnen onze dansschool en danste zondag hun eerste wedstrijd. Een nieuw team binnen de junioren categorie die het dan ook tegen One Peace moesten opnemen. Ook Virus haalde helaas de finales niet en plaatste zich als 8e van de 18 teams.

One Peace heeft ook al verschillende overwinningen op hun naam staan, zondag kwamen ze zoals gewoonlijk weer hard. Dit werd dan ook beloond met een zilveren beker en daar bleef het niet bij! One Peace danste ook weer mee met de megacrew (meer dan 12 personen) en ook hier veroverde ze een zilveren beker! Ook One Peace heeft zich gekwalificeerd met small en megacrew voor de Europese Kampioenschappen.

D-Crew is het oudste team van Sportinstituut Ooms en draait nu al sinds 2009 mee in de danswereld. Met maar 6 dansers en een nieuwe show wisten ze de jury unaniem te overtuigen van hun kunnen en namen ze de Gouden beker mee naar huis.

Naast de teams hadden we ook een aantal duo’s die met hun eigen gemaakte dans het publiek aan het juichen maakte. Hieronder een overzicht van de behaalde resultaten:

Kenji & Zara 7e plaats
Beau & Riza 4e plaats
Ebigail & loïs 2e plaats
Pierre & Nathalie 1e plaats

Iedereen Gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

Nieuws
SPORTINSTITUUT OOMS

Bij Sportinstituut Ooms kun je vanaf januari 2018 al onbeperkt sporten vanaf €25,50 per periode (4 weken). Vervolgens kun je zelf toevoegingen kiezen waar je gebruik van wilt maken. Zo betaal je dus nooit teveel!

 

Klik hier voor: Privacy Policy

Vandaag 25 april
07:00 22:30

Wil je afvallen of meer conditie? Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding.

Bekijk het rooster
Contact
Heereveldendreef 8/10
5043 EX Tilburg
+31 (0)13 570 24 27
reeshof@sportooms.nl

Logo Ooms

Sportinstituut Ooms 2019 © - Design en realisatie door VDS Webdesign