eGym Tilburg.

EGym bij Sportinstituut Ooms in Tilburg

Reeshof lanceert het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche: Maak kennis met de eGym-Cirkel! Fit & Vitaal in 30 minuten mét tevredenheidsgarantie.

Zoals je weet staan wij voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en resultaat. Door te investeren in dit revolutionaire nieuwe trainingsconcept zet Sportinstituut Ooms een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen.

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete work-out doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

Vanaf maandag 7 januari kunnen er afspraken worden gemaakt voor een gratis kennismaking met dit unieke trainingsconcept. Iedereen kan met de eGym-Cirkel aan de slag, of je nu jong of oud, dik of dun bent. eGym is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wilt behalen.

 

Wil je meer informatie? Wij kunnen ook contact met jou opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen

Neem je een vriend(in) mee

Alles met een * is verplicht

Kom ook eens sporten bij Sportinstituut Ooms Reeshof

GRATIS dagpas >
logo-ico

© 2019 FITNESS MEDIA