Fitness Tilburg.

Fitness bij Sportinstituut Ooms in Tilburg

 

Je conditie verbeteren, sterk worden en een mooi lichaam opbouwen? Kom fitnessen in Tilburg!

Fitness is dé manier om je goed te voelen. Niet alleen omdat je conditie op orde is, maar ook omdat je er goed uitziet. In Tilburg kan je terecht bij het fitnesscentrum van Sportinstituut Ooms. Onze volledig ingerichte fitnessruimte is de hele dag geopend zodat jij je work-out kan doen. Met behulp van een persoonlijk en op maat gemaakt programma, of met persoonlijke begeleiding.

Met fitness train je jouw persoonlijke gezondheid en algemene fitheid. Je kan trainen om af te vallen maar ook om sterker te worden of je lichaam er tiptop uit te laten zien. Fitness is bovendien heel toegankelijk: iedereen kan er direct mee aan de slag. Jij dus ook.

De juiste fitnessapparaten

Bij Sportinstituut Ooms in Tilburg heb je volop mogelijkheden om je lijf in topvorm en topconditie te brengen en te houden. Je maakt gebruik van de modernste fitnesstoestellen. Belangrijk om blessures te voorkomen en de juiste spiergroepen te trainen. Ook kan je werken met de eGym cirkel. Met een speciaal polsbandje stel jij de apparaten in een mum van tijd in, zodat je snel aan de slag kunt. Uiteraard kan je tijdens het sporten nog steeds een beroep doen op een personal trainer.

Cardio

Cardiotraining is een fitnessvorm die gericht is op vetverbranding en afvallen. Bij ons fitnesscentrum in Tilburg bieden wij een heel scala aan cardiotrainingen aan. Denk bijvoorbeeld aan aerobics of cardiofitness. Daarnaast kan je kiezen voor tal van varianten als XCORE, spinning en conditietraining. Kom gewoon een keer meedoen!

Krachttraining

Wil je jouw lichaam optimaal in proportie brengen, kies dan voor krachttraining. Deze fitnessvorm is helemaal gericht op spiergroei, zoals bodybuilding bijvoorbeeld. Het trainen van je spieren is geschikt voor alle leeftijden. Zelfs ouderen hebben baat bij het trainen van hun spierkracht.

Vrije toegang tot fitness

Vanaf 14 jaar mag je vrij fitnessen. Volg je liever een les? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt kiezen uit verschillende varianten groepslessen. Daarbij word je ondersteund en gemotiveerd door een persoonlijke trainer. En dan bedoelen wij geen beeldscherm, maar een mens!

De voordelen van fitnessen:

  • Fit worden
  • Sterker worden
  • Een mooi lichaam
  • Gezond zijn

 

Wil je meer informatie? Wij kunnen ook contact met jou opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen

Neem je een vriend(in) mee

Alles met een * is verplicht

Kom ook eens sporten bij Sportinstituut Ooms Reeshof

GRATIS dagpas >
logo-ico

© 2019 FITNESS MEDIA