Fysiotherapie Tilburg.

Fysiotherapie bij Sportinstituut Ooms in Tilburg

 

Behoefte aan fysiotherapie? Kom voor een behandeling op maat naar Sportinstituut Ooms In Tilburg

Chronische rugklachten, revalidatie na een blessure of een plotseling pijntje na het sporten. In al deze gevallen zorgt fysiotherapie meestal voor een snelle oplossing. Naast een persoonlijke behandeling door de fysiotherapeut is het vaak handig om een (sport)programma op maat uit te voeren. Bij Sportinstituut Ooms is dat allemaal mogelijk.

De fysiotherapeut van Sportinstituut Ooms beschikt naast een ruime behandelkamer over alle faciliteiten om jou zo snel mogelijk weer fit te krijgen. In de ruime fitnesszaal kan jij alle oefeningen uitvoeren die jou helpen bij een snel herstel. Een persoonlijke trainer helpt jou daarbij. Daarnaast kan je advies krijgen van de voedingsconsulent. Zo’n unieke samenwerking vind je nergens anders in Tilburg.

Vergoeding fysiotherapie

In veel gevallen vergoedt de zorgverzekeraar de kosten van fysiotherapie. Als je aanvullend verzekerd bent, heb je recht op een standaard aantal behandelingen. Bovendien worden de betalingen door ons in de meeste gevallen rechtstreeks met de zorgverzekeraar geregeld. Check dus je polisvoorwaarden of informeer bij je verzekeraar.
Vergoed jouw verzekeraar niet het volledige bedrag? Als jij een abonnement hebt bij Sportinstituut Ooms, vullen wij het tekort aan.

Jouw fysiotherapeut in Tilburg

Mijn naam is Eric van Berkel, geboren in Oisterwijk. Mijn passie voor sport combineer ik met mijn passie om mensen te helpen. Ik mij vooral op sport gerelateerde klachten zoals schouder-, enkel en knieblessures. Daarnaast begeleid ik jeugdfitness en indoor bootcamplessen voor jongvolwassenen. Ook behandel ik algemene aandoeningen als COPD, hardproblemen, oncologische aandoeningen, stabiliteit-, balans- en evenwichtsproblemen en revalidatie na een operatie.

Ervaar jij problemen? Neem snel contact op voor een intake.

Eric van Berkel
Fysiotherapeut bij Sportinstituut Ooms, Tilburg

 

Wil je meer informatie? Wij kunnen ook contact met jou opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen

Neem je een vriend(in) mee

Alles met een * is verplicht

Kom ook eens sporten bij Sportinstituut Ooms Reeshof

GRATIS dagpas >
logo-ico

© 2019 FITNESS MEDIA