Fysiotherapie

Eric van Berkel

Wanneer je aanvullend verzekerd bent wordt fysiotherapie gedeclareerd bij je zorgverzekering, je hoeft geen verwijzing van de huisarts of specialist te hebben. Het is mogelijk om direct een afspraak te maken of langs te komen!

Mijn naam is Eric van Berkel geboren in Oisterwijk. Mijn passie is altijd sport geweest. Na mijn opleiding CIOS wilde ik me verder ontwikkelen, Fysiotherapie sloot daarbij perfect aan. Mijn passie voor sport is samengesmolten met mijn passie om mensen te helpen. Naast mijn minor pediatric physiotherapy (kinderfysiotherapie) richt ik mij ook met name op behandelingen die sport gerelateerd zijn zoals schouder, enkel en knie blessures. Ik heb een certificaat Medical taping waar ik vaak gebruik van maak bij sportblessures. Daar buiten om behandel ik alle algemene aandoeningen zoals COPD, hartproblemen, oncologische aandoeningen, stabiliteit/balans/evenwicht problemen, revalidatie na een operatie en alle overige lichamelijke pijnklachten. Mijn doel is om de cliënten zo snel mogelijk weer op de been te helpen zodat ze weer normaal en pijnvrij kunnen functioneren in het dagelijkse leven.

Waarom Sportinstituut Ooms?

Ik krijg de vrijheid en verantwoordelijkheid om mezelf volledig bezig te gaan houden met sport en fysiotherapie. Zo begeleidt ik medische groepen en de Jeugdfitness, daarnaast geef ik aan jong volwassenen indoor Bootcamp lessen. Naast behandelen in de behandelkamer werk ik samen met de voedingsconsulent, fitness instructeur en personal trainer om de klant op een juiste manier te behandelen. Deze unieke samenwerking heb ik niet in een reguliere praktijk.

Verzekering

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, ben je voor een bepaald bedrag (hangt af van de aanvullende verzekering) verzekerd voor fysiotherapie. Vraag dit eerst na bij je zorgverzekeraar. Bij chronische aandoeningen en revalidatie na operatie komt het vanuit de basis verzekering zoals hieronder beschreven:

 

Fysiotherapie in verband met een chronische aandoening die staat op de ‘chronische lijst’ Ja, volledige dekking op basis van de indicatie op de chronische lijst. De eerste 20 behandelingen dient de verzekerde/patiënt echter wel (eenmalig) uit eigen zak te betalen. Dit geldt per indicatie.
Fysiotherapie in verband met artrose aan de knie of heup Ja, vergoeding van maximaal 12 behandelingen per jaar.
Fysiotherapie voor de behandeling van etalagebenen Ja, maximaal 37 behandelingen per jaar.
Fysiotherapie tijdens een ziekenhuisopname Ja, voor zover er behandelingen nodig zijn.

 

Wij adviseren altijd even uw zorgverzekering te bellen voor meer informatie.

Medische training

Deze training staat voor individuele begeleiding in een groep en is geschikt voor alle mdische klanten zoals:
– Hartproblemen
– COPD
– Artrose
– Diabetes
– Reuma
– Oncologische aandoeningen
– Overgewicht
– Coördinatie problemen
– Stabiliteit / balans problemen
– Sportblessures
– Chronische klachten
Wanneer je je hiervoor inschrijft krijg je eerst een intake waarbij we alles bespreken en onderzoeken. Na de intake gaan we beginnen met de training. Deze training zal persoonlijk op maat worden gemaakt samen met jou zodat we het ultieme resultaat kunnen (blijven) behalen.

 

Waar moet je aan denken?
– Medische intake en onderzoek
– Samen persoonlijke doelen opstellen
– Individuele begeleiding in een kleine groep
– Medische metingen zoals: BMI, vetpercentagemeting, hartslag, zuurstofgehalte in het bloed, krachtmetingen, conditiemetingen, stabiliteitsmetingen, Coördinatie, balans en evenwicht en de algemene gezondheid.
– De belastbaarheid van het lichaam leren kennen en trainen
– Functionele trainingen zoals: Parcours, intervaltrainingen, stabiliteitsoefeningen, uithoudingsvermogen etc.

Contact

Email: Fysio@sportooms.nl
Telefoonnummer: 013 – 303 22 85

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Eric middels het contact formulier.

SPORTINSTITUUT OOMS

WIJ NODIGEN U GRAAG UIT,
OM TE KOMEN SPORTEN IN ONZE SPORTSCHOOL.

Nieuws
SPORTINSTITUUT OOMS

Bij Sportinstituut Ooms kun je vanaf januari 2018 al onbeperkt sporten vanaf €25,50 per periode (4 weken). Vervolgens kun je zelf toevoegingen kiezen waar je gebruik van wilt maken. Zo betaal je dus nooit teveel!

 

Klik hier voor: Privacy Policy

Vandaag 12 december
07:30 22:30

Wil je afvallen of meer conditie? Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding.

Bekijk het rooster
Contact
Heereveldendreef 8/10
5043 EX Tilburg
+31 (0)13 570 24 27
reeshof@sportooms.nl

Logo Ooms

Sportinstituut Ooms 2017 © - Design en realisatie door VDS Webdesign