Groepslessen Tilburg.

Groepslessen bij Sportinstituut Ooms in Tilburg

 

Groepslessen, we zijn er groot mee geworden. Wil je gezellig samen met anderen sporten, probeer dan één van onze groepslessen

Sportinstituut Ooms in Tilburg staat bekend om zijn groepslessen. En dan bedoelen wij ook echt: sporten in een groep. Geen beeldscherm voor je neus maar een persoonlijke begeleider en motivator die jou het beste uit jezelf laat halen.

Sportlessen volgen in een groep is leuk en gezellig. Het motiveert je om eraan deel te nemen en het brengt je tot hogere prestaties. Voilà! Door het volgen van een groepsles maak jij optimaal gebruik van alle voordelen die sport te bieden heeft.

Soorten groepslessen

Bij Sportinstituut Ooms in Tilburg kan je terecht voor een breed scala aan groepslessen. Van bodyshape tot callanetics en van flowmotion tot spinning of zumba. Ook voor kinderen zijn er speciale groepslessen, zoals hiphop, bootcamp, zelfverdediging en kidsswing.

Persoonlijke begeleiding

Voor elke groep staat een enthousiaste en – uiteraard – gediplomeerde instructeur. Er zijn lessen voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. De trainer past zijn programma aan op jouw mogelijkheden. Zo kan jij dus het beste uit jezelf halen.

Groepssfeer

Veel deelnemers kiezen voor groepslessen bij Sportinstituut Ooms in Tilburg vanwege de sfeer. De bijzondere sfeer in de groep mensen waarmee je sport en de persoonlijke benadering door de coach geeft nét dat beetje extra. Daardoor kijk je altijd weer uit naar de volgende les.

Neem je deel aan de groepslessen bij Sportinstituut Ooms, dan mag je ook meedoen aan de andere lessen. Probeer eens een bootcamp, hiphop of karateles!

 

Bekijk onze groepslessen voor volwassenen

Bekijk onze groepslessen voor jeugd

Kom ook eens sporten bij Sportinstituut Ooms Reeshof

GRATIS dagpas >
logo-ico

© 2019 FITNESS MEDIA