Volwassen

Groepslessen

Sportinstituut Ooms biedt je een ruime keuze uit verschillende groepslessen. Onder leiding van onze enthousiaste, gediplomeerde instructeurs kunnen jong en oud, beginners en gevorderden kiezen uit een uitgebalanceerd programma, waarbij de verschillende lessen speciaal zijn toegespitst op jouw wensen.

Zumba
50 min
Club Power
55 min
Club Yoga
55 min
XCore
45 min
Flowmotion
55 min

Bodyshape

55 min

Een Bodyshape les is een trainingsmethode van een uur, waarin een combinatie gemaakt wordt van een stukje cardio-training, met een deel spierversterkende oefeningen. In de lessen traint u het cardiovasculaire systeem, waarbij u vet verbrandt en een betere conditie krijgt. Ook heeft dit trainingsgede...

Callanetics

55 min

Callanetics is een low impact fitnesstraining op muziek. Het is vooral gericht op het verhogen van de spanning in je spieren. Low impact betekent dat we in de les niet springen. Zowel beginners, als gevorderden kunnen dus meedoen, terwijl toch iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Callanetics b...

Nieuws
SPORTINSTITUUT OOMS

Bij Sportinstituut Ooms kun je vanaf januari 2018 al onbeperkt sporten vanaf €25,50 per periode (4 weken). Vervolgens kun je zelf toevoegingen kiezen waar je gebruik van wilt maken. Zo betaal je dus nooit teveel!

 

Klik hier voor: Privacy Policy

Vandaag 25 april
07:00 22:30

Wil je afvallen of meer conditie? Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding.

Bekijk het rooster
Contact
Heereveldendreef 8/10
5043 EX Tilburg
+31 (0)13 570 24 27
reeshof@sportooms.nl

Logo Ooms

Sportinstituut Ooms 2019 © - Design en realisatie door VDS Webdesign