Hiphop.

Hiphop is niet gewoon dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel. Dat we de beste zijn op dit gebied blijkt wel uit het niveau dat onze dansers bereikt hebben. Sportinstituut Ooms heeft al meerdere Nederlandse – Europees – en wereldkampioenen voortgebracht, waaronder D-Crew!

Bij hiphop zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Hiphop verandert hierdoor eigenlijk continu. De dans bewegingen zijn vaak vrij losjes en komen heel luchtig over. Dansen doe je meestal op heel snelle muziek (hiphop en R&B), waardoor het een flitsend effect heeft.

HIPHOP OP WEDSTRIJDNIVEAU

Hiphop is een internationale wedstrijdsport. Bij Sportinstituut Ooms brachten we diverse kampioenen voort. Er komt veel training en talent bij kijken om de top te bereiken. Toernooien kennen vier leeftijdsgroepen, waarbij de oudste van het team het niveau bepaalt. Elke categorie -behalve de mini’s- is onder te verdelen in nieuwkomers (B-klasse) en professionals (A-klasse). Daarnaast strijden dansers in teams, duo’s en solo’s.

Minicategorie (miniemen)
Minderjarige categorie (cadetten)
Juniorcategorie (junioren) Jeugdcategorie (jeugd)
Seniorcategorie (senioren)
Denk je dat je ook op het hoogste niveau kunt dansen? Of wil je gewoon lekker los gaan op swingende muziek? Zoek de eerstvolgende les via het lesrooster en vraag een gratis dagpas aan!

Kom ook eens sporten bij Sportinstituut Ooms Reeshof

GRATIS dagpas >
logo-ico

© 2019 FITNESS MEDIA