20
december
2017

Nieuwe locatie!

Medio januari zal Sportinstituut Ooms een tweede locatie openen, namelijk in het voormalige Karwei-pand op de Von Suppéstraat 35 te Tilburg-Noord. Het wordt een unieke gym, gestart wordt met op ruim 2000m2. Zoals je gewend bent van Sportinstituut Ooms worden hier, verdeeld over drie zalen,  groepslessen gegeven door vertrouwde Ooms-instructeurs. We zijn dan ook heel trots dat we oud medewerkers weer mogen toevoegen aan ons team.

 

Naast alle bekende lessen voor de jeugd en volwassenen zal de nieuwe vestiging zich onderscheiden door Crossfit-achtige lessen, HIIT trainingen (High Intensity Interval Training), bokszak trainingen en Kickboksen, allemaal in een grote trainingszaal van ruim 1000m2. In deze zaal zullen ook de cardio en kracht apparatuur komen te staan.

 

Let wel! Dit is geen traditionele fitnessclub, maar een modern trainingscentrum waar in kleinere groepen aan jouw doelen wordt gewerkt, onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers. Daarnaast zal er een ruim aanbod aan kracht apparatuur komen te staan. Individuele trainers zijn natuurlijk van harte welkom om te trainen op de nieuwste top apparatuur.

 

Om iedereen optimaal te kunnen begeleiden naar een fitte en gezonde leefstijl, heeft Sportinstituut Ooms een fysiotherapeut en voedingsconsulent in dienst.

 

Een aantal ruimtes in het pand is te huur voor een kapsalon, een schoonheidssalon of andere elkaar versterkende huurders. Mocht je interesse hebben in een ruimte, laat het ons dan snel weten, via jamesvtpro@gmail.com

Nieuws
SPORTINSTITUUT OOMS

Bij Sportinstituut Ooms kun je vanaf januari 2018 al onbeperkt sporten vanaf €25,50 per periode (4 weken). Vervolgens kun je zelf toevoegingen kiezen waar je gebruik van wilt maken. Zo betaal je dus nooit teveel!

 

Klik hier voor: Privacy Policy

Vandaag 25 april
07:00 22:30

Wil je afvallen of meer conditie? Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding.

Bekijk het rooster
Contact
Heereveldendreef 8/10
5043 EX Tilburg
+31 (0)13 570 24 27
reeshof@sportooms.nl

Logo Ooms

Sportinstituut Ooms 2019 © - Design en realisatie door VDS Webdesign