13
april
2017

Onze Nederlands Kampioenen!

  • NEDERLANDS KAMPIOEN!!!

Wij zijn trots op onze Nederlands kampioenen! Afgelopen weekend zijn er niet alleen hiphop teams in de prijzen gevallen maar ook Boris Gersjes tijdens het NK judo. Namens de sportschool willen wij alle topsporters feliciteren met de behaalde resultaten!

Voordat we naar de uitslagen gaan willen we alle ouders en dansers bedanken voor de support naar elkaar. Het doet deze dansers en de coaches goed dat er zoveel support is op een wedstrijd.

Boris Gersjes:
Boris behaalde afgelopen weekend een bronzen plak tot 73 kg op de Nederlandse kampioenschappen Judo. Boris Gefeliciteerd met je overwinning!

 

 

 

 

 

 

Zero:
Onze jongste talenten (8-9jr) hebben van alle teams, misschien wel elke wedstrijd de moeilijkste uitdaging gehad dit seizoen. Ze moesten gisteren tegen maar liefst 8 andere teams op boksen. Vaak zijn de andere kinderen 2 koppen groter, maar jullie hebben laten zien dat niet altijd iets uit maakt. Jullie zijn gewoon 3e van Nederland!!! Jullie mogen trots zijn op jezelf!

J-Flava:
Wat waren jullie weer goed en zo dichtbij die Nederlandse Titel, maar een 2e plaats op het NK is ook fantastisch! Voor ons zijn al onze teams kampioenen! Het hele seizoen 1e en 2e worden is erg knap en daar mogen jullie dan ook erg trots op zijn!

Overkill:
Onze jonge tieners die het in hun 1e jaar in de professionals nooit makkelijk hebben, zijn gewoon Nederlands Kampioen geworden! Vorig jaar in de nieuwkomers en nu in de professionals, dat is ongekend! Succes met jullie voorbereiding voor het EK!

One Peace:
Jullie zijn niet alleen bij de junioren Nederlands Kampioen geworden maar ook in de megacrew A categorie! Gewoon in 2 categorieën op het hoogste niveau met 2 shows, ook dit is ongekend! Succes met de voorbereidingen voor het EK.

D-Crew:
De oudste dansers die ook even moest strijden, maar uiteindelijk de Nederlandse titel wisten te grijpen. Naast alle full-time jobs en studies weten jullie toch nog tijd vrij te maken om je passie te kunnen blijven doen. Erg goed gedaan en ook jullie succes met de voorbereidingen richting het EK!

Duo’s:
Nathalie en Pierre zijn met hun duo dans ook Nederlands Kampioen geworden. We zijn trots op jullie hoe jullie het hele seizoen al de 1e plaats hebben behaald en met een eigen dans zoveel mensen kunnen vermaken, echt top!

 

 

 

Kenji & Zara die voor het eerst mee deden met hun eigen gemaakte dans, wat al heel knap is en zijn ze op een mooie 4e plaats geëindigd!
Beau & Ceyda die van top tot teen gestyled waren in dezelfde outfit hebben hun duo ook zeker gerockt, en zijn ze op een mooie 5e plaats geëindigd.

 

 
Van One Peace en D-Crew deden een aantal dansers mee aan de battles bij de junioren/adults waarbij Megan en Loïs van One Peace samen met Sabine, Behroz, Chilton, Mezack, Gairon en Jalessa van D-Crew door waren naar de top 16. Dat betekent dat de helft van die 16 van onze dansschool was!
Uiteindelijk bestaat de top 3 uit Mezack 3e, Sabine 2e en Gairon 1e en Nederlands Kampioen. Ook behoorde Isha bij de jeugd tot de top 16!

 

 

 

 

 

 

Last but not least:
Zondag middag werd Chilton geëerd in de “Hall Of Fame 2017” van Hip Hop Unite. Niet alleen om zijn prestaties, met D-Crew en battles (Nederlands Kampioen, Europees Kampioen en Wereld Kampioen), maar vooral ook om zijn support in de danscommunity! Chilton support altijd alles en iedereen en is een inspiratie voor velen en de bond erkent dat ook en besloten een compilatie te maken met beelden van Chilton. Dit was een verassing voor Chilton en hij heeft het dik en dik heeft verdiend. We zijn trots dan een danser en coach op die manier in het zonnetje is gezet vanwege zijn inzet en prestaties en toch met beide benen op de grond blijft staan. Geniet van je speciale onderscheiding Chilton!

Nieuws
SPORTINSTITUUT OOMS

Bij Sportinstituut Ooms kun je vanaf januari 2018 al onbeperkt sporten vanaf €25,50 per periode (4 weken). Vervolgens kun je zelf toevoegingen kiezen waar je gebruik van wilt maken. Zo betaal je dus nooit teveel!

 

Klik hier voor: Privacy Policy

Vandaag 25 april
07:00 22:30

Wil je afvallen of meer conditie? Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding.

Bekijk het rooster
Contact
Heereveldendreef 8/10
5043 EX Tilburg
+31 (0)13 570 24 27
reeshof@sportooms.nl

Logo Ooms

Sportinstituut Ooms 2019 © - Design en realisatie door VDS Webdesign