Over ons

Sportinstituut Ooms: een begrip in Tilburg

 

Sporten in een gemoedelijke en persoonlijke sfeer? Kom sporten bij Sportinstituut Ooms in Tilburg

Ben jij op zoek naar een sportschool waarin je in een gemoedelijke sfeer kan sporten? Dan ben je bij Sportinstituut Ooms aan het juiste adres. Sportinstituut Ooms in Tilburg. staat al meer dan een halve eeuw garant voor groepslessen met een persoonlijke aanpak. Ervaar de sfeer bij Sportinstituut Ooms en kom vrijblijvend een keer kijken!

Natuurlijk kun jij naar een willekeurige sportschool gaan om een uurtje te spinnen of jezelf in het zweet te werken op de crosstrainer. Onze benadering is anders. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat jij optimaal kunt sporten, maar ook dat jij het naar je zin hebt. Daarom bieden wij tal van groepslessen aan met persoonlijke begeleiding.

Enthousiaste gediplomeerde instructeurs halen het uiterste uit zichzelf om het jou naar de zin te maken. Of je nou jong, oud, beginner of gevorderde bent, je kunt altijd kiezen uit een uitgebalanceerd programma. De lessen worden speciaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

‘Soms kom ik wel drie generaties tegen in onze sportschool. Een oma die haar kleinkind begeleidt naar judo, terwijl zowel zij zelf als haar kinderen bij ons sporten of gesport hebben. Zo bouw je samen een hechte band op.’
(Peter Ooms, oprichter Sportinstituut Ooms)

Een goede sfeer vinden wij een groot goed. Dat is de reden dat wij al zo lang bestaan. Onze klanten vinden het prettig dat je bij je voornaam wordt aangesproken. Wij zijn geen standaard sportschool maar willen net dat beetje meer bieden. Elke dag weer.

Sportinstituut Ooms beschikt over twee zalen voor groepslessen en een fitnesszaal. Zo’n 25 medewerkers staan voor je klaar om jou plezierig te laten sporten. Daarnaast bieden wij je de gelegenheid om gebruik te maken van het zwembad en het Grand-café. Geef bij de balie jouw wensen door en wij zorgen ervoor dat jij aan je trekken komt.

Wij hopen je snel te zien bij Sportinstituut Ooms!

Medewerkers Sportinstituut Ooms

 

Wil je meer informatie? Wij kunnen ook contact met jou opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen

Neem je een vriend(in) mee

Alles met een * is verplicht

Overtuigd?

Schrijf je dan nu in!

Vraag nu je Gratis dagpas aan!

Kom ook eens sporten bij Sportinstituut Ooms Reeshof

GRATIS dagpas >
logo-ico

© 2019 FITNESS MEDIA