Over

Sportinstituut Ooms

Sportinstituut Ooms biedt je een ruime keuze uit verschillende groepslessen. Onder leiding van onze enthousiaste, gediplomeerde instructeurs kunnen jong en oud, beginners en gevorderden kiezen uit een uitgebalanceerd programma, waarbij de verschillende lessen speciaal zijn toegespitst op jouw wensen.

Aan het woord

PETER OOMS: "SFEER"

Weet je wat ik zo bijzonder leuk vind, dat ik soms drie generaties in onze sportschool tegenkom. Een oma bijvoorbeeld die haar kleinkind begeleidt naar de judoles, terwijl haar eigen zoon of dochter en zijzelf ook bij ons gesport hebben. Je bouwt met die mensen een band op.

 

Juist dat staat in onze sportschool met kapitale letters geschreven SFEER! Zonder een goede sfeer is het een dooie boel. Al vijftig jaar zijn we actief en bekend in de stad en omstreken als sportschool. Vanaf het begin heeft een gemoedelijke sfeer bij ons prioriteit gehad. Met twee groepsles zalen en een fitnesszaal plus een 25-tal medewerkers kunnen wij hier een breed scala aan sportmogelijkheden aanbieden. Overleg aan de balie met een van de medewerkers en er zal allicht iets bij zijn wat u aantrekt.

Topsport staat ook nog altijd hoog in het vaandel. Dat bewijst Amber Gersjes die als judoka is doorgestoten naar de internationale top en nu haar zinnen heeft gezet op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Ik noem ook Chillton Galimo die als hiphopper twee keer wereldkampioen werd en onlangs genomineerd was als Tilburgs sportman van het jaar.

 

Kortom: Loop een keertje binnen. Zonder verplichtingen. Er bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het zwembad en het grand-café. Op sommige dagen is onze sportschool zelfs in de vroege uren om 6:30 uur al geopend.

SPORTINSTITUUT OOMS

WIJ NODIGEN U GRAAG UIT,
OM TE KOMEN SPORTEN IN ONZE SPORTSCHOOL.

Nieuws
SPORTINSTITUUT OOMS

Bij Sportinstituut Ooms kun je vanaf januari 2018 al onbeperkt sporten vanaf €25,50 per periode (4 weken). Vervolgens kun je zelf toevoegingen kiezen waar je gebruik van wilt maken. Zo betaal je dus nooit teveel!

 

Klik hier voor: Privacy Policy

Vandaag 25 april
07:00 22:30

Wil je afvallen of meer conditie? Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding.

Bekijk het rooster
Contact
Heereveldendreef 8/10
5043 EX Tilburg
+31 (0)13 570 24 27
reeshof@sportooms.nl

Logo Ooms

Sportinstituut Ooms 2019 © - Design en realisatie door VDS Webdesign