21
december
2017

Peter Ooms doet nog één kunstje

Sportinstituut OOMS keert terug in Tilburg Noord. Nadat het avontuur in de vernieuwde Drieburcht op een grote teleurstelling uitliep, kruipt het bloed van Peter Ooms (71) waar het niet gaan kan en steekt hij nog één keer al zijn energie in het opstarten van een tweede locatie, naast de vestiging van Sportinstituut OOMS in de Reeshof.

 

Door Ron van Kuijk

 

TILBURG – Peter Ooms runde decennia lang zijn sportinstituut aan de Puccinistraat in Noord. Een verhuizing naar een hypermodern onderkomen in de nieuwe Drieburcht had echter niet de gewenste afloop: “Door uiteenlopende omstandigheden liep dat helaas mis. Maar wat geweest is, is geweest. Ik ben nu 71 jaar maar voel me nog topfit en wil nu nog niet stoppen. Over een jaar of vier, vijf wordt het daarvoor pas tijd. Nu nog niet, ik barst van de energie. Vandaar ook dat ik heel blij ben dat ik met compagnon Arjan Demers uit Malden, die ook al lang in het vak zit, voor een nieuwe kans ga in Tilburg Noord. Ik heb de mensen daar echt gemist. Er is in die wijk behoefte aan een sportschool als de onze. De gezelligheid van weleer keert weer terug. Ik heb er heel veel zin in. Zeker gezien het enthousiasme van het nieuw aangenomen personeel en vertrouwde gezichten en de grote belangstelling van mensen die staan te trappelen om bij ons te komen trainen.”

 

Medio januari zal Sportinstituut OOMS de nieuwe locatie openen in het voormalige Karwei-pand aan de Von Suppéstraat 35. Ooms vertelt: “Het wordt een unieke gym. We beginnen met een oppervlakte van ruim 2000 vierkante meter. Verdeeld over drie zalen worden er groepslessen gegeven. Naast alle bekende lessen en trainingsmogelijkheden gaan we onszelf ook onderscheiden met Crossfit-achtige lessen, HIIT-trainingen (High Intensity Interval Training), bokszaktrainingen en kickboksen, allemaal in een grote trainingszaal waar ook de cardio- en krachtapparatuur staat.”

 

Bron: https://www.stadsnieuws.nl/nieuws/algemeen/317735/peter-ooms-doet-nog-een-kunstje-

Reacties
2
Aleyna

Top ! Ik wou nergens meer beginnen nadat OOMS stopte in Tilburg Noord !

Sara

OMG! Ik ben na Ooms niet meer naar een ander geweest. Ik ben inmiddels verhuisd, maar ik rij graag op en neer! Heeel veeel succes!!

Geen reacties mogelijk
Nieuws
SPORTINSTITUUT OOMS

Bij Sportinstituut Ooms kun je vanaf januari 2018 al onbeperkt sporten vanaf €25,50 per periode (4 weken). Vervolgens kun je zelf toevoegingen kiezen waar je gebruik van wilt maken. Zo betaal je dus nooit teveel!

 

Klik hier voor: Privacy Policy

Vandaag 25 april
07:00 22:30

Wil je afvallen of meer conditie? Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding.

Bekijk het rooster
Contact
Heereveldendreef 8/10
5043 EX Tilburg
+31 (0)13 570 24 27
reeshof@sportooms.nl

Logo Ooms

Sportinstituut Ooms 2019 © - Design en realisatie door VDS Webdesign