Voedingsconsulentie

Daniël Jaspers

Door mijn aansluiting bij de BGN worden mijn diensten door veel zorgverzekeraars vergoed. Iedereen met een aanvullende verzekering kan hiervoor in aanmerking komen, en dit betekent veelal GRATIS voedingsadvies. Dus check uw polis of laat het ons voor u checken!

Mijn naam is Daniël Jaspers en ik ben 28 jaar. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) als Leraar lichamelijke opvoeding met een specialisatie in sportvoeding. Daarbij heb ik mijn diploma voor Gewichtsconsulent behaald en ben ik per 24 februari 2017 lid geworden van de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Sinds 2014 ben ik werkzaam in de sportschool als fitnessinstructeur en later ook als voedingsconsulent. Vanaf heden ben ik werkzaam bij Sportinstituut Ooms als voedingsconsulent.

Over mij:

Al vanaf mijn vroegste jeugd ben ik een gedreven sporter. Sport was en is voor mij een uitlaatklep, waarbij beleving en ontspanning hoog in het vaandel staan. Door de jaren heen werd ik steeds fanatieker, en meer gefocust op prestatieverbetering en mijzelf fitter voelen. Als gevolg hiervan ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de invloeden van voeding op deze aspecten. Dit intrigeerde mij zodanig dat het niet lang duurde voordat ik mijn horizon wilde verbreden naar voeding en gezondheid in het algemeen. Sport, wat altijd een van mijn grote passies is geweest, wilde ik combineren met kennis over voeding. Mede hierdoor ben ik de sportopleiding gaan volgen op de HAN, in combinatie met de (sport)voedingsspecialisatie, waarbinnen ik mij stevig kon verdiepen in deze onderwerpen. Tijdens deze studieperiode, waarbij het helpen en begeleiden van mensen op gebied van beweging en voeding centraal stonden, ontsproot bij mij een andere grote passie: het gezonder en fitter maken van mijn medemens.

Begeleiding:

Door zowel het voedings- als het beweegpatroon aan te pakken heeft men de grootste kans op het bereiken van hun doelen. Ik wil u daarbij graag de helpende hand bieden! Ik zie dit proces als een samenwerking tussen u en mij. Hierbij zal ik mijn uiterste best doen u een gezonde(re) manier van leven eigen te maken, met als uitgangspunt het bereiken van uw persoonlijke doelstelling. Of dit nu het bereiken van uw ideale lichaamsgewicht betreft, het strakker worden, verbeterde (sport)prestatie of wilt u gewoon gezonder gaan leven? Het is allen een uitstekend streven en ik sta volledig tot uw beschikking! Het moge geruststellend werken te weten dat ik u geen (crash)diëten geef, afslankkuren of u volledig aan de shakes zal zetten. Integendeel; bij mij zult u zoveel mogelijk uw eigen voedingspatroon kunnen behouden en tegelijkertijd resultaat zien. Op deze manier zult u de manier van eten moeiteloos kunnen volhouden en uzelf stap voor stap een gezonder voedingspatroon aanleren. Dit uiteraard afgestemd op uw specifieke doel. Ook het bekende jojo-effect zal hierdoor bij u tot het verleden behoren!

Contact

Email: daniel@sportooms.nl
Telefoonnummer: 013 – 303 22 85

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Daniël middels het contact formulier.

SPORTINSTITUUT OOMS

WIJ NODIGEN U GRAAG UIT,
OM TE KOMEN SPORTEN IN ONZE SPORTSCHOOL.

Nieuws
SPORTINSTITUUT OOMS

Bij Sportinstituut Ooms kun je vanaf januari 2018 al onbeperkt sporten vanaf €25,50 per periode (4 weken). Vervolgens kun je zelf toevoegingen kiezen waar je gebruik van wilt maken. Zo betaal je dus nooit teveel!

 

Klik hier voor: Privacy Policy

Vandaag 21 mei
06:30 22:30

Wil je afvallen of meer conditie? Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding.

Bekijk het rooster
Contact
Heereveldendreef 8/10
5043 EX Tilburg
+31 (0)13 570 24 27
reeshof@sportooms.nl

Logo Ooms

Sportinstituut Ooms 2019 © - Design en realisatie door VDS Webdesign