Voedingsdeskundige Tilburg.

Voedingsadvies bij Sportinstituut Ooms in Tilburg

 

Wil jij niet alleen gezond worden maar ook gezond blijven? Laat je dan adviseren door onze voedingsdeskundige

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is ons devies. Je kan nog zo hard trainen, zonder een gezond eetpatroon red je het niet. Daarom adviseren wij van Sportinstituut Ooms in Tilburg je graag over gezonde voeding. Als voedingsdeskundige sta ik graag voor je klaar.

Iedereen heeft weleens gehoord van het jojo-effect. Je valt af en komt net zo snel weer aan. Geen goede motivatie om snel weer opnieuw te starten met afvallen. Met het juiste voedingsadvies voorkom je dat je weer terugvalt in je oude gewoonte.

Bereik jouw persoonlijk doel

Met behulp van een voedingsdeskundige ga jij aan de slag met je voedings- en beweegpatroon. Dat geeft namelijk de grootste kans op het bereiken van jouw doelen. Daarbij maakt het niet uit of dat nou het ideale lichaamsgewicht is, een strak lijf, of een betere sportprestatie.

Blijvend resultaat

Geen strakke diëten, ingewikkelde afslankkuren of speciale shakes. Integendeel, je zult zien dat er eigenlijk niet zoveel verandert in je voedingspatroon. Het gaat erom dat je de juiste voeding neemt op de juiste momenten. Dan zal je snel resultaat zien en het moeiteloos kunnen volhouden.

Voedingsdeskundige in Tilburg

Mijn naam is Daniël, jouw toegewijde voedingsconsulent. Sporten en een gezonde levensstijl is wat mij dagelijks bezighoudt. Mijn grootste uitdaging is dat jij door middel van een kleine aanpassing in je voedingspatroon een groot verschil maakt. Graag laat ik jou meeprofiteren van mijn kennis en ervaring zodat jij jouw doelen kunt bereiken. Uiteraard ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Laten we snel aan de slag gaan!

Daniël
Voedingsdeskundige bij Sportinstituut Ooms, Tilburg

 

Wil je meer informatie? Wij kunnen ook contact met jou opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen

Neem je een vriend(in) mee

Alles met een * is verplicht

Kom ook eens sporten bij Sportinstituut Ooms Reeshof

GRATIS dagpas >
logo-ico

© 2019 FITNESS MEDIA