24
oktober
2017

WK Hiphop

Zoals jullie konden meelezen zijn onze Hiphop teams J-Flava, Overkill, One peace & D-Crew afgelopen weekend naar het WK Hiphop in Leiden geweest. Naast de teams hebben Pierre en Nathalie ook nog mee gedaan aan de duo’s, met hun eigen gemaakte dans hebben ze een zilveren medaille behaald. Ook was Chilton aanwezig op het WK, Chilton heeft al verschillende medailles bemachtigd en ook dit jaar mag hij zichzelf Wereldkampioen noemen! 

 

J-Flava mocht middels een Wildcard deelnemen aan het WK. Voor het eerst stonden ze op zo’n groot podium, en toch wisten ze zich staande te houden tussen alle toppers. Helaas hebben ze de finale niet gehaald maar ze mogen zeker trots zijn op een 15e plaats.

 

Overkill heeft al eens eerder op een groot podium gestaan en wist wat er van ze verwacht werd, nog nooit hebben de trainers deze meiden zo hard zien strijden. Wat waren ze goed! Zaterdag mochten ze de halve finale dansen, en ook toen weer lieten ze zien wat ze konden. Overkill eindigde bij de top 12 van de wereld!

 

One peace deed niet mee met 1 show maar met 2 shows! De druk voor deze dansers was nog hoger aangezien ze zich op 2 shows moesten focussen, tussendoor moeten ze ook nog zorgen dat ze op tijd zijn omgekleed. Toch weten deze dansers heel goed met deze druk om te gaan en hebben ze 2 hele vette shows neer gezet. Met de small crew (8 dansers) hebben ze een 6e plaats behaald, en met de mega crew (alle dansers) hebben ze een 8e plaats behaald.

 

D-Crew is het oudste team van Sportinstituut Ooms en doen al sinds 2009 mee aan wedstrijden, toch krijgen ze er nog steeds geen genoeg van dit lieten ze afgelopen weekend dan ook zeker zien. Met 13 dansers moesten ze het opnemen tegen One peace in de mega crew categorie en verschillende teams uit o.a. Rusland, Zuid Afrika, Duitsland en Nederland. Toch wist D-crew een 6e plaats te behalen!

 

Wij zijn trots op alle dansers! Een show duurt dan misschien maar 2 minuten maar ze moeten in die 2 minuten dan ook alles geven. Soms kost dit dan ook letterlijk bloed, zweet en tranen!

 

Alle ouders bedankt voor de steun tijdens dit traject en de Trainers Jalessa Haurissa en Gairon Scherptong die dit avontuur mogelijk hebben gemaakt.

 

Op naar de volgende uitdaging!

Nieuws
SPORTINSTITUUT OOMS

Bij Sportinstituut Ooms kun je vanaf januari 2018 al onbeperkt sporten vanaf €25,50 per periode (4 weken). Vervolgens kun je zelf toevoegingen kiezen waar je gebruik van wilt maken. Zo betaal je dus nooit teveel!

 

Klik hier voor: Privacy Policy

Vandaag 25 april
07:00 22:30

Wil je afvallen of meer conditie? Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding.

Bekijk het rooster
Contact
Heereveldendreef 8/10
5043 EX Tilburg
+31 (0)13 570 24 27
reeshof@sportooms.nl

Logo Ooms

Sportinstituut Ooms 2019 © - Design en realisatie door VDS Webdesign