Zomeraanbieding.

De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook dat de zomerstop binnenkort begint. Na een paar maanden flink trainen en lekker sporten ligt het even een paar weken stil. Voor jezelf en vooral voor je lichaam is dit enorm jammer. Je lichaam krijgt geen prikkels meer, waardoor je spierkracht afneemt en je conditie minder wordt. Ook heb je kans dat je door die zomerse hapjes en drankjes een paar kilo aankomt. Daarbij is bewezen dat veel sporters na de zomerstop sneller een blessure oplopen.

Natuurlijk kan je thuis wat sporten of je hardloopschoenen meenemen op vakantie. Maar je kan ook lekker blijven trainen aan kracht en conditie in de fitness! Want wat is er nu lekkerder dan fit en actief starten met een nieuw seizoen in september of oktober? Daarom hebben we speciaal voor jullie een toffe zomer actie!

12 weken onbeperkt sporten voor maar €99,-

Doe mee aan de groepslessen, train op de eGym, doe een bootcamp training voor je naar het strand gaat en sleep je vrienden mee om te werken aan dat zomer lichaam! Een 12 weken zomerabonnement geeft je toegang tot locatie Reeshof en Noord. Dit programma is perfect om alle faciliteiten bij Sportinstituut Ooms uit te proberen en te bekijken wat bij jouw doelstelling past!

Zijn jouw doelen niet in 12 weken te realiseren? Bij inschrijving van één jaar sport je tot 1 september GRATIS! 

De actie loopt tot woensdag 31 juli. Bij inschrijving betaal je altijd €5,- voor de toegangssleutel.

Mail voor meer informatie naar: reeshof@sportooms.nl of bel naar 013-5702427.

Kom ook eens sporten bij Sportinstituut Ooms Reeshof

GRATIS dagpas >
logo-ico

© 2019 FITNESS MEDIA